Városi séta a boldogság nyomában - Játékra hív az Átrium

Vajon te megtalálod a városban azt, amire a legjobban vágysz? Mit vagy kit rejthetnek előled Budapest utcái?

Az Átrium Film-Színház és a Hosszúlépés  játékos sétára invitálja az érdeklődőket április 9-én, 11 órakor, a Klauzál téri MOL Bubi állomásnál. A játék Szabó Borbála: Kerengők című előadásán alapul.

 

jatek

 

Az Átrium ajánlója

 

Leírás:

 

Képes vagy kiállni a rád váró buktatókat és csábításokat vagy megoldani a trükkös rejtvényeket? Vedd a saját kezedbe a sorsod alakulását és egy városi játék keretében eredj az éjszakai kerengők, Csongor és Tünde nyomába a Belváros utcáin. Pörgős házibulikon, képzelt világokon, homályos átjárók boltívei alatt és eldugott  parkokon át vezet az utad az igaz szerelem nyomában. Éld át az ő történetüket, találd meg azt, aki álmaidban él, az égi szépet itt a földön, miközben a város új titkait fedezheted fel.

 

A játékszabály:

 

Jelentkezni a pr@atriumfilmszinhaz.hu email címen lehet, a játékos sétára a csapatokat jelentkezési sorrendben a szervezők osztják be, azaz 10 perces időközökkel indulnak 5-8 fős csapatok az útvonalon. Fontos, hogy a játék során legyen nálad olyan eszköz, amelyen QR-kód olvasó található.

A játék időtartama megközelítőleg másfél – két óra, végpontja a Belvárosban lesz. Az utolsó állomást nem árulhatjuk el, mert a játékosok állomásról állomásra, a feladványok megoldásával jönnek rá, hogy hova kell tovább menni.

 

További információkért látogass el az Átrium oldalára: http://bit.ly/21JsMls vagy a Hosszúlépés oldalára: https://hosszulepes.org/kerengok

 

Mi az a Hosszúlépés?

 

A Hosszúlépést azért hoztuk létre, hogy megmutathassuk a város ezernyi arcát, illatát, történetét és titkát egy-egy sétába sűrítve. Mindig új dolgokat keresünk, miközben a régit újra felfedezzük. Hiszen ráérősen sétálva minden új és izgalmas: szeretünk kiszállni az autóból, leszállni a buszról, feljönni a metróból és látni a házakat, embereket, koptatni a járdát. Elhagyni a járt utat a járatlanért, tekintetünket a lábunk helyett a magasba emelve, hogy lássuk, hogyan elevenedik meg a történelem, halljuk, miről mesélnek a házfalak és megismerjük a város kevésbé ismert vagy épp elfeledett részeit.

 

süti beállítások módosítása