Édeskettes hármasban - Amerikai zenés komédia Miskolcon

Április 8-án a Miskloci Nemzeti Színházban mutatják be Neil Simon és Marvin Hamlisch Édeskettes hármasban című musicaljét, Seres Ildikó rendezésében.

Ajánló a darab elé:

 

Sonia kezdő dalszövegíró New Yorkban. Vernon befutott zeneszerző. Imádják a munkájukat, és nagyszerűen összeillenek szakmai téren. A magánéletben azonban egyre több a probléma. Sonia volt barátja ugyanis láthatatlanul közéjük furakszik, és megmérgezi az amúgy is törékeny kapcsolatot...

 

edeskettes slider1458296663


Seres Ildikó rendező szavaival:

 

"Szeretem Neil Simon humorát. Egyik legkedvesebb szerepem a "Furcsa pár" női változatának Florence-e volt. Szeretem Galambos Attila fordításait. A "C'est la vie" rendezőként és színészként is izgalmas feladat volt számomra. És szeretem, ha sikerül olyan darabot találni, ami boldoggá teszi a játszókat. Neil Simon és Marvin Hamlisch "They're Playing Our Song" c. musicalje pedig igazi jutalomjáték mindkét színész számára. Nem véletlenül tűnik fel újra és újra a színházak repertoárján. (1993-ban Miskolcon is láthatta már a közönség, "Kapj el!" címen.) Pár éve a Madách Színház számára fordította újra Galambos Attila, "Édeskettes hármasban" címmel. Bízom benne, hogy Szirbik Bernadett és Cservenák Vilmos személyisége olyan tartalommal és mélységgel tölti majd meg ezt a "könnyű amerikai zenés komédiát", ami feledhetetlenné teszi a szeretni való párost."

 

misk

 

 

Édeskettes hármasban
szereplők:
Vernon: CSERVENÁK VILMOS
Sonia: SZIRBIK BERNADETT

Kolozsi Balázs, Kriston Milán, Marozsán Zoltán


Fordította: Galambos Attila
Díszlet- jelmeztervező: JUHÁSZ KATALIN
Zenei vezető: NAGY NÁNDOR
Video: HAJDUFI PÉTER
Súgó: MÁRTON ANDRÁS
Ügyelő-Rendezőasszisztens: ÉRSEK JUDIT

Rendező:
SERES ILDIKÓ
Jászai-díjas

 

 

süti beállítások módosítása