Meghalt Tornyi Gábor

A Színház- és Filmművészeti Egyetem egykori diákja 35 éves korában ment el.

 

gabor

Tornyi Gábor Tar Renátával és Petrik Andreával, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, fotó forrása: Trokán Nóra

 

 

Tragikusan fiatalon, betegségben hunyt el a sokak által tisztelt és szeretett Tornyi Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem egykori színészhallgatója.

Járt a Rendőrtiszti Főiskolára, jazz-ének szakra, de végül Debrecenben mentősként és civil emberként tett szert nagy népszerűségre. Ahogy a hajdúpress.hu fogalmaz, "rengetegen éltek vele közös sorsot, ismerték mint mentőst, énekes-zenészt, képviselőjelöltet vagy éppen barátot, jó havert".

 

 

Az ország az X-Faktor első évadából ismerhette, ahova tudta nélkül nevezte be egyik együttesének gitárosa. Bandái rock illetve punk rock zenéket játszottak, ennek ellenére nagyon közel álltak hozzá a jól hangszerelt melodikus balladák, így a Várj, míg felkel majd a nap című Demjén Rózsi számmal debütált a tehetségkutatóban.

 

abor

 

“Legalább akkora feszültségben van az ember akkor is, ha a színpadon áll és akkor is, ha egy sérülthöz vonul. Mindkét esetben fontos a lélekjelenlét illetve a rátermettség, na és persze ugyanúgy figyelik az ember minden mozdulatát. Én egy énekes mentős vagyok" - vallotta.

 

Nyugodj békében Gábor!

 

süti beállítások módosítása