3 művel szerepel az Aradi Kamaraszínház a bákói monodráma fesztiválon

Három előadással szerepel az Aradi Kamaraszínház az április 8. és 16. között megrendezendő 22. Nemzetközi Monodráma Fesztiválon Bákóban.

Az idei fesztiválon Tapasztó Ernő rendezésben a Gyerekességek című előadását láthatja a közönség Lung László Zsolt főszerepelésével.

 

gyerekessegek

Gyerekességek


Emellett bemutatják az Aradi Kamaraszínház, a magyarországi Nemzetiségi Színházi Szövetség, a La Kati Cuadro Flamenco és a MASZK Egyesület közös produkcióját, a Guernica 80 - Minden Egész eltörött című flamenco táncelőadást is, amely egy nő sorsán keresztül érzékelteti a spanyol polgárháború borzalmait. Az előadás rendezője Tapasztó Ernő, a nő szerepét Inhof Katalin alakítja, a zenekar tagjai: Petz Bálint, Balogh Guszti, Ölvedi Gábor, Vajdovich Árpád Géza és Szakál Tamás.


A fesztivál off programjában díszvendégként, Harsányi Attila és Vihula Mihajlo Oroszok című színházi koncertjét láthatja a fesztivál közönsége. Mindhárom előadást április 11-én, a költészet napján játsszák. A fesztivál zsűrijének tagja Török Ákos, Bács Miklós és Octavian Saiu lesz.

 

Az aradi társulat 2015-ben a Sex, drugs, gods & rock 'n' roll című előadással díszmeghívottként szerepelt a fesztiválon. A Nemzetközi Monodráma Fesztivál eddig a Gala Star nevet viselte, idén viszont megálmodója, Valentin Silvestru színházkritikus nevét vette fel.

 

MTI

 

süti beállítások módosítása