Ismét műsoron a Harag György Társulat Mágnás Miskája

Már kaphatók jegyek a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Mágnás Miska című operettelőadására, mely április 10-én, a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében lesz újra műsoron.

A produkció meghívást kapott az idei évadban a budapesti József Attila Színházba és a mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színházba, de láthatja majd a közönség a nemrég felújított nagykárolyi Városi Színházban és a nagybányai Városi Színházban is.

 

Magnas 2 1

 

Ajánló a darab elé:


Egy gróf és egy grófkisasszony, illetve egy lovászfiú és egy cselédlány rövid időre szerepet cserélnek. És ez lenne a legkisebb gond, ezután jön csak a valódi kalamajka... Cintányéros cudar világ, Hoppsza Sári és hasonló, közismert operettslágerek hangzanak el a Bakonyi-Szirmai-Gábor szerzőhármas szatirikus, ugyanakkor mulatságos történetében.

 

Magnas 3 1


Az operett-előadás szereplői: Nagy Orbán, Bogár Barbara, Sándor Anna, Gaál Gyula, Orbán Zsolt, Méhes Kati, Frumen Gergő, Péter Attila Zsolt, Fehérvári Péter m. v., Kányádi Szilárd, Moldován Blanka, Bándi Johanna, Bodea Tibor, Gál Ágnes, László Zita, Marosszéki Tamás, Nagy Anikó, Poszet Nándor, Zákány Mihály és Varga Sándor.

 

Élőzenei kísérettel szólalnak majd meg a magyar operett-irodalom legismertebb slágerei, többek között a Cintányéros cudar világ, illetve a Csiri-biri kék dolmány.

 

A zenekar tagjai: Manfrédi Annamária (zongora, zenekarvezető), Anderco Péter m. v. (szólógitár), Sabo Marcel m. v. (basszusgitár), valamint Cserey Csaba m. v. (ütőhangszerek) és Székely Alpár m. v. (hegedű).

 

Magnas 4 1


Az előadás rendezője Bessenyei István, a díszletét Fornvald Gréti tervezte, jelmezei Szabó Anna munkái. A produkció zenei vezetője és a színészek zenei korrepetitora Manfrédi Annamária, dramaturgja Bessenyei Gedő István, koreográfusként pedig Bordás Attila és Gabriela Tănase dolgozott az előadás létrehozásában. A rendező asszisztense Végh Balázs, az előadás ügyelője és súgója Varga Katalin.


Az előadás a budapesti Hartai Zenei Ügynökség hozzájárulásával jött létre.

 

süti beállítások módosítása