Korlátozással lehet jegyet venni a Katonába

Pénteken 11 órától lehet jegyet vásárolni a Katona József Színház júniusi előadásaira a színház Közönségszolgálati Irodájában és weboldalán. Kulka János betegsége miatt műsorváltozás is lesz az idei évadban.

 

„Nagy örömünkre az elmúlt hónapban bemutatott A bajnok című produkciónk iránt szinte példátlan érdeklődést tapasztalunk” – áll a színház közleményében, majd hozzáteszik: annak érdekében, hogy az előadás a lehető legtöbb vásárló számára elérhető maradjon, a júniusi programokra történő jegyvásárlási időszak indulásánál az alábbi korlátozásokat alkalmazzák.

 

Április 15-én, pénteken 11 órától
• a Katona Közönségszolgálati Irodájában A bajnok című produkcióra előadásonként legfeljebb két darab jegy vásárolható;
• a Katona internetes jegyvásárlási felülén egyszerre legfeljebb két darab jegy vásárolható – ez a korlátozás valamennyi produkcióra érvényes.

 

A korlátozás a pénteki napon visszavonásig érvényes. A Katona József Színház szíves megértését kéri közönségétől.

 

bajnok

A bajnok (fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)

 

A Katona József Színház közleménye - műsorváltozás:


A Katona József Színház Igazgatósága tájékoztatja közönségét, hogy betegség miatt a Godot-ra várva, A nép ellensége és a Faust I-II. produkciók április-május-júniusra tervezett előadásai elmaradnak, elmarad továbbá június 6-án a Mártírok a Kamrában. Az előadásokra szóló jegyek a Katona József Színház jegypénztárában visszaválthatóak az előadások időpontját követő 5. munkanap végéig. A két Korea újraegyesítése előadásokat Kocsis Gergely beugrásával megtartják.


A műsorváltozás miatt pótelőadásokat hirdetnek meg:
Április 30. szombat délután 4 A BAJNOK
Május 3. kedd este 1⁄2 8 RÜKVERC a Nagyszínpadon
Június 6. hétfő este 8 A BAJNOK
Június 6. hétfő este 8 AHOGY TETSZIK
Június 12. vasárnap este 8 A KÉT KOREA ÚJRAEGYESÍTÉSE
Június 13. hétfő este 1⁄2 8 MINDEN JÓ, HA VÉGE JÓ


A meghirdetett pótelőadásokra a jegyelővétel április 15-én délelőtt 11 órakor, a júniusi elővétellel egy időben kezdődik meg.

 

süti beállítások módosítása