Idén is megrendezik a szinkronos közönségtalálkozót

Az Egyesület a Magyar Szinkronért idén is szinkronos közönségtalálkozót rendez, amelyen szó lesz az egyesület által támogatott 10 éves Internetes Szinkron Adatbázisról is.

 

Az Egyesület a Magyar Szinkronért meghívója:

 

2016. május 7-én, szombaton 14 órától az Egyesület a Magyar Szinkronért 8. alkalommal tart szinkronos közönségtalálkozót, amely idén a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ 313-as termében lesz.

 

Az eseményen a szinkronkészítésben közreműködő szakmabeliekkel (színészekkel és stábtagokkal) is találkozhatnak az érdeklődők, illetve szó lesz az egyesület által támogatott, idén 10 éves Internetes Szinkron Adatbázisról (http://szinhaz.blog.hu/media/image/2016-04-17/11907815/iszdb.hu) is.

 

szinkronos

 

A pontos helyszín: Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ – 3. emelet, 313-as terem (1056 Budapest, Váci utca 47.) Az épületben nincs lift.

A belépés ingyenes.

 

A szervezők a végleges vendéglistát a találkozó előtti utolsó 1 hétben fogják közzétenni a rendezvény Facebook-eseményénél.

 

A beszélgetés a meghívott vendégekkel legkésőbb 18 óráig fog tartani (közben lesz egy 15-20 perces szünet). A találkozón a beszélgetés moderátora a hagyományoknak megfelelően az egyesület szóvívője, Kelemen Zoltán lesz. A Vendégektől bátran lehet kérdezni a beszélgetés során, lehet készülni kérdésekkel.

 

A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

 

Ugyanezen napon és helyszínen tartja meg az Egyesület a Magyar Szinkronért éves Közgyűlését is 10 órától, mely szintén nyilvános.

 

Az egyesületről bővebben itt olvashat.

 

süti beállítások módosítása