Jótékonysági krimi Kovács Patríciával a fogyatékkal élők javára

A 2016. április 26-ai Várj, míg sötét lesz című krimi jótékonysági előadás formájában tekinthető meg a Belvárosi Színházban.

 

Az Orlai Produkciós Iroda a teljes jegybevételt a Suhanj! Alapítvány javára ajánlotta fel, ezzel támogatva Magyarország első integratív edzőtermének létrejöttét. A SUHANJ! Fitness látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentes, de ép vendégek számára is nyitott lesz, megnyitása májusban várható.

 

3E3A3675 k

 

“Három idegen férfi találkozik egy üres lakásban. Keresnek valamit, ami a háziaknak nem jelent semmit, nem is emlékeznek, hogy hová tehették, de a három idegen közül egy tisztában van vele, mi-lyen sokat ér. Hogy mi ez a valami, és miért olyan fontos, azt csak ez az egy szereplő tudja. Minden-kinél kiszolgáltatottabb azonban a hamarosan hazaérkező háziasszony, a gyanútlan Susy, akit még a látása sem segít abban, hogy felismerje az egyre növekvő veszedelmet. Bravúros szerepjátékok egész sorával próbálják a bűnözők kiszedni belőle azt, amiről fogalma sincs. Igazi macska-egér játszma kezdődik, és a növekvő sötétben összemosódik, ki az üldöző és ki az üldözött” - áll az előadás ajánlójában.

 

A Várj, míg sötét lesz című darab az Orlai Produkció egyik legfrisebb előadása, amelyben Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Nagy Dániel Viktor játszák a főszerepeket. Az előadásban a SUHANJ! társ-alapítója, Kovács Patrícia vak lányt játszik. A darab számtalanszor aratott nagy sikert a világ színpadain, Quentin Tarantino is szerepelt egyik felújításában, az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmváltozat pedig örök klasszikus.

 

Az április 26-ai alkalomra kizárólag a SUHANJ! Alapítvány weboldalán rendelhetőek a jegyek.

 

"A SUHANJ! Alapítvány épp most építi az ország első integratív edzőtermét, ami látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentes lesz. Adta magát az ötlet, az Orlai Produkciós Iroda és a kollégáim pedig nagyvonalúan azonnal igent mondtak, hogy csináljunk egy estét, aminek a bevétele ezt a termet támogatja. (...) Fejenként százezer forinttal alapítottuk ketten, 2010-ben. Az első 5 évben összejött egy bő 15 milliós eszközpark. Tavaly megközelítette a 30 milliót az éves bevétel. És ahogyan az imént említettem, egy nagy vállalkozásba fogtunk: november óta építjük az ország első integratív fitnesztermét. Ötszáz négyzetméteren egy olyan edzőterem, ahova mindenki bejöhet, ép és fogyatékkal élő is. Ma az is csoda, ha egy kerekes székes egyáltalán bejut az ajtón egy terembe, de ez teljesen akadálymentes, látássérülteknek is, speciális eszközökkel és szemlélettel" - mesélte Kovács Patrícia a 24.hu-nak.

 

süti beállítások módosítása