Kecskeméten is kinyit Az Őrült Nők Ketrece

A márciusban századik előadását elért Az Őrült Nők Ketrece ismét vidékre költözik egy napra.

PUS 7685

 

Az Alföldi Róbert rendezte, Stohl András és Hevér Gábor főszereplésével futó előadás ezúttal a kecskeméti Hírös Agórában lesz látható, április 19-én este 7 órától.

 

PUS 3445

 

A produkció alkotócsapata nagyon fontosnak tartja, hogy vidéki városokban is megmutassák az előadást. Az elmúlt egy évben két-két alkalommal a pécsi Kodály Központban és a Szegedi Nemzeti Színházban, egyszer pedig a szombathelyi Agora Savariában vendégszerepelt a produkció. Mindhárom helyszínen óriási siker fogadta Az Őrült Nők Ketrecét. A közönség szeretete és a bő másfél év alatt lejátszott száz előadás sok mindennek köszönhető: a nagyszerű színészi csapatnak, Gergye Krisztián összetéveszthetetlen koreográfiájának, és az ezt előadó táncoscsapatnak, a Madárkáknak, Alföldi Róbert sok helyütt méltatott biztos kezű és mértéktartó, mégis szókimondó rendezésének, az eredetien hangszerelt remek muzsikának és az azt játszó, átütő erejű zenekarnak, de legfőképpen talán a darabbéli mulató dívájának, Albinnek, akinek figuráját Stohl András egyszerre könnyed és súlyos, de mindenképpen emlékezetes alakítása teszi feledhetetlenné.

 

PUS 7901

 

A kecskeméti közönség a 105. előadást láthatja április 19-én, Stohl Andrással, Hevér Gáborral, Fehér Balázs Benővel, Józan Lászlóval, Mihályfi Balázzsal, Parti Nórával, Hullan Zsuzsával, Bach Katával és Bankó Bencével, valamint a Madárkákkal és a Ketrec zenekarával. Az előadáshoz kapcsolódóan a produkció vándorkiállítását is láthatják a kecskeméti nézők: Sióréti Gábor fotóművész Stohl András átalakulásáról szóló fényképsorozata az előadás előtt és alatt megtekinthető a Hírös Agórában.

 

 

süti beállítások módosítása