Szabadúszó lesz Balsai Móni

A magyar sikerfilm főszereplője szabadúszóként folytatja pályafutását. Balsai Mónika színművész döntését a Magyar Színház direktora megérti, és számít rá a jövőben is.

 

Balsai Móni mintegy féltucatnyi filmben forgatott, főszerepet játszott a Válótársak című sorozatban, közben pedig anyaszínházában, a Magyar Színházban is fellépett. Idén azonban válaszút elé érkezett. Új feladataira és filmszerepeire szeretne koncentrálni, ezért a szabadúszó létet választotta. A Liza, a rókatündér címszereplője Veiszer Alinda Alinda című beszélgetős műsorában beszélt erről először.

 

moni

 

Amikor a Magyar Színházba szerződtem, akkor Őze Áron és Guelmino Sándor rendező adott új lendületet a társulatnak, ami nagyon jó volt. Azonban a színház kedvezőtlen gazdasági helyzete miatt a korábbi lendület folyamatosan alábbhagyott. Jött még egy igazgatóváltás – magyarázta döntése okát a színésznő, aki azt is elmondta: nagy változásokon megy most át a színház, és úgy érzi, hogy az átalakult műsorterv és struktúra okán felszabadult idejét új feladataira szeretné fordítani.

 

"Rengeteg más, a színháztól független megkeresést kapok, például filmkészítőktől. A színházban szerencsére csinálok bulvárdarabot és klasszikust is, a Fügében kísérleti darabot, de az arányok nem stimmelnek. Alapvetően prózai színész vagyok, azonban a főigazgató, Zalán János tervei szerint egyre több zenés darabot kívánnak bemutatni a színpadon" – fejtette ki Balsai Móni, aki legközelebb április 28-tól a Tiszta szívve című akcióvígjátékban lesz látható a mozikban.

 

Forrás: Színház.hu, Bors, Alinda

 

süti beállítások módosítása