A legbefolyásosabb nők a Vígben

A Forbes Magazin idén is összeállította az 50 legbefolyásosabb magyar nő listáját az üzlet, a közélet, a média és kultúra kategóriában. A hölgyeket az április 21-i Földrengés Londonban című előadáson a kultúra kategória listavezetője, Eszenyi Enikő látja vendégül a Vígszínházban.

 

Egy pódiumbeszélgetést követően a meghívottak együtt tekintik meg Mike Bartlett Földrengés Londonban című színművét. Az előadás után a rendező, Eszenyi Enikő mesél a produkció különleges látványvilágáról. A jelenlévők egy tárlatvezetés keretében láthatják az előadás azon helyszíneit, amelyek a színfalak mögött végig rejtve maradnak, és csak rendkívüli technikai bravúroknak köszönhetően válnak láthatóvá.

 

eszenyi

Fotó: vigszinhaz.hu

 

A Forbes magazin szerkesztősége tavaly százharminc, Magyarországon hatással bíró jelöltet vizsgált meg a négy kategóriában. Adatokat gyűjtöttek a jelölt pozíciójáról, alkalmazottainak számáról, a rendelkezésére álló büdzséről, az általa elért emberek számáról. Az első szűkítés után háttérbeszélgetések révén tudtak meg többet a jelöltekről, a végső sorrendről pedig a szerkesztőség szavazott.

 

Eszenyi Enikő, a Vígszínház direktora idén is az első helyre került kultúra kategóriában. A Víg évente csaknem 400.000 nézőt vonz, és felelős ezen nézők műveltségéért és kulturális felemelkedéséért.

 

vigszinhaz.hu

 

süti beállítások módosítása