Koltai Róbert Napokat rendeznek Szentgotthárdon

Május 13-án és 14-én különleges rendezvényekre hívja Szentgotthárd az érdeklődőket: a Koltai Róbert színművész-rendező munkássága köré épülő programsorozat igazi meglepetéseket tartogat ezen a hétvégén.

 

„A Szamba című filmkomédiám bemutatásának 20. évfordulóját egy különleges esttel ünnepeljük a szentgotthárdiakkal a helyi Csákányi László Filmszínházban. A film vetítését követően Dés László zeneszerző és Lukáts Andor színész-rendező barátommal együtt idézzük meg nemcsak a film megszületését, de az együtt átélt évtizedeket színpadon, filmen, vagyis az életünket és a mindenféle viharok ellenére tartós barátságunkat. Örülnék, ha eljönne! Barátsággal: Koltai Róbert”

 

Koltai Napok

 

 

2016. május 13. (pénteken) a helyi Csákányi László filmszínházban 18:30 órától vetítik a SZAMBA című Koltai filmet, majd ezt követően egy nem mindennapi esttel ünneplik meg ugyanitt az alkotók a film bemutatásának 20. évfordulóját. Koltai Róbert mellett Dés László zeneszerző és Lukáts Andor színész-rendező jelenléte is hozzájárul az alkalom különlegességéhez.

 

Másnap, azaz szombaton 15:00 órától a GYEREKRABLÁS A PALÁNK UTCÁBAN című ifjúsági vígjátékra, 17:00 órától pedig VILÁGSZÁM! című vígjátékra ülhetnek be a nézők a moziba.

 

Ezen a napon 18.00 órától az elfeledett Móricz művekről beszélget B. Török Fruzsina írónő és Koltai Róbert a szentgotthárdi színház aulájában, majd 20:00 órától a „JELENETEK 2 HÁZASSÁGBÓL” című két egyfelvonásos komédiát mutatja be a Weöres Sándor Színház Koltai Róbert rendezésében. Szereplők: Bálint Éva, Kálmánchelyi Zoltán, Varga Dóra és Koltai Róbert.

 

A programok kapcsán egész hétvégén megtekinthető a „KOLTAI RÓBERT A FILMVÁSZNON” fotókiállítás a moziban, a „KOLTAI RÓBERT A SZÍNPADON” fotókiállítás pedig a helyi színház aulájában.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

süti beállítások módosítása