Carmentől az Eurovízióig - Simon Andrea estje Sopronban

Barangolások a zenei stílusok világában címmel Simon Andrea, a Soproni Petőfi Színház színésze mutatja be önálló estjét április 24-én (vasárnap) este hat órakor a leghűségesebb városban, az Evangélikus Közösségi Házban.

 

simon andrea

 

A soproni színház ajánlója:

 

A soproni Simon Andrea az elmúlt években sokoldalúan villanthatta meg képességeit a színház előadásaiban. Prózai, zenés, táncosdarabokban, musical show-kban lépett színpadra sikerrel. Most egy olyan arcát is szeretné megmutatni a közönségnek, amelyből kiderül: szívesen barangol a zenei stílusok és műfajok világában, a klasszikus művektől a könnyűzenéig otthonosan mozog mindenütt. Zenei vallomásaiban több érzelmes, kevésbé ismert dalt hallható, ezeknek segítségével mutatja meg, hogy az opera, az operett, a musical és a popzene nem is áll távol annyira egymástól, gyökereik szerteágazóak ugyan, de mindig elérnek a muzsikát szerető emberekhez.


Az esten a Carmen, a Viktória, a Kabaré, a Cigányszerelem, a Funny Girl, A vörös Pimpernel című zenés művek dalai között felcsendül majd olyan szám, amit az Eurovíziós fesztiválon hallhatott a közönség. Ezek mellett Simon Andrea hegedül és Süle Nóra zongorakísérete mellett is énekel. Különleges meglepetés produkcióval készül, A huhogás című egyedi és élénk médiaérdeklődést kiváltó műsorszámát is előadja majd.

süti beállítások módosítása