Közeleg az ország legnagyobb gyermek-és ifjúsági színházi fesztiválja

Jövő hétfőn indul az ország legnagyobb gyermek-és ifjúsági színházi fesztiválja, a VIII. Kaposvári ASSITEJ Biennálé!

6 nap alatt, 4 helyszínen, több mint 40 előadással, valamint számtalan ingyenes utcaszínházi produkcióval várják az érdeklődőket.

 

Az ASSITEJ Magyar Központ és a kaposvári Csiky Gergely Színház szervezésében immár nyolcadik alkalommal megrendezett egyedülálló seregszemlén az elmúlt két évben Magyarországon bemutatott gyermek- és ifjúsági színházi előadások, illetve színházi-nevelési programok vesznek részt. A versenyprogramban szereplő 28 előadás mellett a fesztivál „Small Size – Performing Arts for Early Years” nemzetközi fókuszprogramjában a legkisebbeknek szóló hazai előadásokon kívül egy finn és két belga társulat mutatkozik be, valamint versenyen kívüli kiemelt programokat is láthat a közönség.

 

A fesztivál kísérőrendezvényeiként filmvetítés, workshopok és szakmai viták, valamint a kaposvári BábSzínTér utcai programjai fogadják az érdeklődőket.

 

biennale kreativ

 

A részletes program az alábbi linkre kattintva letölthető: 

VIII. Kaposvári Nemzetközi ASSITEJ Biennálé Program

 

A műsorfüzet pdf formátumban letölthető innen:

VIII. Kaposvári Nemzetközi Assitej Gyermek-és Ifjúsági Színházi Biennálé műsorfüzet

 

Az ASSITEJ Magyar Központja a kaposvári Csiky Gergely Színházzal közösen 2002 óta kétévente rendezi meg a Gyermek- és Ifjúsági Színházak Biennáléját. A versenyprogramban szereplő előadásokat szakmai zsűri értékeli, a legjobbnak ítélt produkciókat az ASSITEJ Magyar Központ Üveghegy-díjával jutalmazzák.

 

 

süti beállítások módosítása