Gálaest segíti a nehéz helyzetben lévő színészeket

Jótékonysági gálaestet rendeznek nehéz helyzetben lévő színészek megsegítésére szombaton a budapesti József Attila Színházban.

    jozsefa

 

Az est teljes bevételét idén is a Színházi Dolgozók Szakszervezete Segítsünk Alapítvány javára ajánlják fel, amely különböző támogatások formájában nyújt segítséget a nehéz körülmények között élő színművészeknek - emelte ki az M1 aktuális csatorna pénteki műsodrában Pécsi Ildikó színművész, aki Mihályi Győzővel együtt vezeti majd az esti gálaműsort.
    

A színésznő kiemelte, hogy a produkció szereplői ingyen vállalták a fellépést, így a jegybevételekből befolyó összeget teljesen egészében az alapítvány számára tudják felajánlani. Felidézte: az évek óta zajló jótékonysági program tavalyi előadása után 700 ezer forinttal tudták támogatni a szervezetet.
    

A pénteki előadáson fellép mások mellett Béres Ilona, Bodrogi Gyula, Dunai Tamás, Esztergályos Cecília, Fehér Anna, Galambos Erzsi, Gregor Bernadett, Hámori Ildikó, Igó Éva, Kökényessy Ági, Nemcsák Károly, Pindroch Csaba, Tordai Teri és Vándor Éva is.

süti beállítások módosítása