Beugrás a "beugró" előadásban Komáromban

Különleges beugrás tanúi lehettek a Premier bérletes nézők április 29-én a Komáromi Jókai Színházban.

 

Az eredeti terv szerint Arthur Millertől Az ügynök halála került volna műsorra, ám egy sajnálatos megbetegedés miatt a próbafolyamat félbeszakadt és a produkció bemutatóját - a tervek szerint - a következő évadban tartják meg. Hogy a nézők mégse maradjanak színházi élmény nélkül, “mentőövként” a kassai Thália Színház Mizantróp című produkciója került a bérletrendszerbe. 

 

Petrik Czajlik

Fotó: Komáromi Jókai Színház

 

A komáromi bemutatón viszont a Philinte-et játszó Ollé Erik lett rosszul a színfalak mögött, s az első felvonás végeztével már nem tudta folytatni az előadást. Miután Tóth Tibor, a Komáromi Jókai Színház és Czajlik József, a kassai Thália igazgatója (egyben az előadás rendezője) a második felvonás kezdése előtt beavatta a nézőket a sajnálatos és váratlan eseményekbe, Czajlik József szövegkönyvvel a kezében vállalta Philinte szerepének további lebonyolítását. A nézők hálás tapssal jutalmazták a direktorok döntését, mely ezúttal megmentette az előadást.


Ollé Eriknek valamennyi kollégája jó egészséget kíván abban a reményben, hogy a következő előadásokban már gond nélkül tudja vállalni a színpadra lépést!

 

Komáromi Jókai Színház

 

süti beállítások módosítása