Feledi Project: Új szereposztásban látható a Psyché

A januári Rekviem premierje után sem állt le a munka a Feledi Projectnél. Új szereposztásban lesz látható a Psyché című előadásuk, és új szólóval lép fel Amerikában Feledi János.


Májusban Miskolcon lesz látható a Psyché, amely 2015-ben díjat nyert A Tánc Fesztiválján Veszprémben. A Weöres Sándor műve ihlette táncelőadást a Miskolci Nemzeti Színházban május 11-én 19 órától láthatja a közönség új szereposztással.

 

dusa psyche

Fotó: Dusa Gábor

 

Krausz Alíz szerepét Horváth Zita veszi át, már javában próbálja a női címszerepet, aki egy különös és féktelen szabadságvágyal megáldott nő küzdelmét mutatja be. Zita partnere az előadásban Bajári Levente, az Operaház első magántáncosa és a Feledi Project vezetője, Feledi János lesz.

Budapesten legközelebb május 19-én látható a produkció a Nemzeti Táncszínház alternatív játszóhelyén, a MOM Kulturális Központban.

 

 

Május 21-22-én New Yorkban lép fel Feledi János, akinek az idei évadban ez lesz a harmadik fellépése a tengerentúlon. Koreográfiáját beválogatták a White Wave Dance Company által szervezett 2016 Solo/Duo Festiválra. Külön erre az alkalomra készíti új Enlightenment című szólóját, amellyel mindkét nap fellép a nemzetközi fesztiválon. Amerikai, koreai, japán és olasz fellépők mellett egyedüli magyarként vesz részt a fesztiválon.

 

süti beállítások módosítása