"Nagy meglepetésekkel is készülünk" - Karinthy Márton a jövő évadról

Mivel vár a jövő évadban a Karinthy Színház? - Erre adnak választ az alapító-igazgató, Karinthy Márton sorai.

km dij foto

 

Karinthy Márton szavaival a jövő évadról:

 

A következő évadban olyan izgalmas újdonságokkal készülünk, mint amilyen a Hajdu Steve, Dunai Tamás, és Dobó Kata főszereplésével színpadra állított Szajré - amit Böhm György rendezésében láthatnak majd a nézők -, a Marton Róberttel, Baronits Gáborral, és Klem Viktorral bemutatott Péter című vígjáték, amelyet én magam rendezek majd, illetve a már régóta tervezett Nercbanda című musical, ahol többek között Almási Éva, Kalmár Magda, és Pásztor Erzsi látható majd egy színpadon. Ronald Harwood A karmester című drámáját Szántó Erika rendezi nálunk Balázsovits Lajossal, és Szilágyi Tiborral a főszerepekben.

 

A Komód Színházzal izgalmas együttműködést kezdtünk már a most lezáruló évadban, és ezt olyan bemutatókkal szeretnénk kiteljesíteni, mint a Pandora Szelencéje, az Amíg utazunk című mese és az apám színdarabjából, a Gellérthegyi álmokból készült adaptáció, vagy éppen a Ballaszt, Benedek Albert legújabb darabja.

 

 93A7790

 

Nagy meglepetésekkel is készülünk. Régebbi előadásunk után a Broadway-n is nagy sikerrel játszották a méltán közönség- kedvenc Stephen King regény, a Tortúra színpadi változatát, amelyben Balázs Andrea ismét egy különleges szerepben léphet nálunk színpadra.

Végül ne feledkezzünk meg új, a gyerekeknek készülő előadásainkról, a Rozsdalovag és Fránya Frida, a boszorkány című mesemusicalről, amelyet Bozsik Yvette állít színpadra nálunk, és a Zsurzs Kati rendezésében színpadunkra kerülő interaktív gyerekelőadásról sem.

 

Izgalmas és mozgalmas évadnak nézünk tehát elébe. Bízom benne, hogy Önök közül mindenki ismét megtalálja a maga szórakozását nálunk, a Karinthy Színház 35.évadában is.

 

 

süti beállítások módosítása