Fesztiválokban bővelkedő május az M Studiónál

Május 11-én az aradi Nemzetközi Új Színházi Fesztiválon, május 18-án pedig Gyergyószentmiklóson, a Dance. Movement. Theatre keretében lép színpadra a sepsiszentgyörgyi M Studio.

 

Szemelyazonossag fotoBarabasZsolt 01

Fotó: Barabás Zsolt

 

A Ioan Slavici Színház szervezésében május 7-15. zajlik a Nemzetközi Új Színházi Fesztivál (FTN4 – Festivalul Internațional de Teatru Nou) negyedik kiadása Aradon. Az M Studio május 11-én, szerdán 18 órától a Fehér Ferenc rendezésében készült Személyazonosság c. produkcióját mutatja be a fesztiválon. A társulat visszatérő vendége a rendezvénynek, 2015-ben a Kampf c. előadásukat láthatta az aradi közönség, a nagy sikernek köszönhetően pedig idén is meghívást kaptak a fesztiválra.

 

A Dance. Movement. Theater fesztivált idén május 18-22. között rendezik meg Gyergyószentmiklóson. A fesztivált az M Studio Tavaszi áldozat c. legújabb előadása nyitja. Az Igor Stravinsky zeneműve alapján készült, Andrea Gavriliu által rendezett táncszínházi produkciót május 18-án, szerdán 19 órától lehet megtekinteni a Figura Stúdió Színház nagytermében.

süti beállítások módosítása