Lehetsz bármi! - Nyári napközis tematikus drámatábor Kelenföldön

Nyári napközis tematikus drámatábort szerveznek általános iskolásoknak Kelenföldön, a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola alkotótereiben.

 

A táborról:

 

Szánkó nélkül szánkózhatsz, szárnyak nélkül repülhetsz, dzsungelben állatokkal táncolhatsz, itt pálca nélkül varázsolhatsz. Bármikor bármi lehetsz, csak a képzeletedre van szükséged és arra, hogy velünk tölts pár napot. Nyári napközis tematikus drámatábor általános iskolásoknak Kelenföldön a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola alkotótereiben. Jelentkezz, ha szeretsz játszani, ha szeretsz más bőrébe bújni, nevetni, más szemmel nézni a világot, kifordítani, ami látható, közösen, másokkal együtt gondolkodni.


A tábor célja nem előadás létrehozása, hanem a gyerekek készség- és képességfejlesztése, érzékenyítése dramatikus eszközökkel. A hét 5 napján tematikus foglalkozásokon keresztül játszunk és gondolkodunk együtt olyan témák kapcsán, amik a legkisebbek életében is fontos szerepet játszanak: barátság, szeretet, család, mesék, akadályok és azok leküzdése, csapatszellem, összetartás, figyelem.


10-15 éves fiatalok jelentkezését várjuk, minden héten két drámatanár két csoportban (korosztályok szerint: 10-12 és 13-15 évesek együtt) dolgozik a jelentkezőkkel. Egy-egy történet – a korosztályok érdeklődéséhez igazodva – áll az 5 napos tábor fókuszában, amin keresztül a gyerekek ötleteit beépítve jutunk el a végső megoldásig.

 

lehetsz

 

Turnusok
Július 4-8.; július 11-15.; július 18-22.; július 25-29

 

Fontos tudnivalók
ÉLETKOR: 10-15 év (két csoportban: 10-12 évesek és 13-15 évesek)
LÉTSZÁM: minimum 26 fő/hét, maximum 40 fő/hét (összesen a 2 csoportra)
IDŐTARTAM: hétfő-péntek (5 nap)
NAPI IDŐTARTAM: 7:30-17:00


TURNUSOK: Július 4-8.; július 11-15.; július 18-22.; július 25-29.
HELYSZÍN: Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola (1115 Bp. Thallóczy Lajos utca 1.)
ÉTKEZÉS: napi háromszor (tízórai, ebéd, uzsonna)


A TÁBOR DÍJA: 25.000 Ft/fő
TESTVÉRKEDVEZMÉNY: 15%
FIZETÉS MÓDJA: átutalás
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: június 13. (hétfő) 23:59

 

Jelentkezés
www.lehetszbarmitabor.hu

Táborvezetők
Sákovics Eszter és Kámán Orsolya, drámapedagógusok
Elérhetőség: info@lehetszbarmitabor.hu

 

 

süti beállítások módosítása