Bábos workshop Lénárt Andrással az OSZMI-ban

A Bábos workshop Az én kicsi bohócom -  A Mikropódium a világ körül kiállítás kísérőprogramjaként valósul meg.

 workshop

 

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet tárgyanimációra épülő bábos workshopot hirdet 2016. május 17-én (kedden) 15 órakor a Krisztina körúti épületébe.

 

A várhatóan 2 órás programon a résztvevők kartonlapokat keltenek életre. A kis csapat például kígyót, madarat, napot, embert formál meg az egyszerű kellékekkel, később pedig történeteket is létre hozhatnak a technikával. Lénárt András egy korábbi foglalkozásról mesél: "Minden bábfigura akkor kel életre, amikor levegőt vesz. Nem a bábszínésznek, hanem a figurának kell szépen mozognia. Így a bábszínész mindig két szerepet játszik, de egyre kevésbé lesz fontos a saját jelenléte."

 

A részvétel regisztrációhoz kötött. A létszám korlátozás miatt a jelentkezés sorrendjében töltjük fel a meglévő helyeket. Regisztrálni a lovas.lilla@oszmi.hu e-mail címen 2016. május 13-ig lehet. Az 1 000 Ft-os részvételi díj a 18.15 órakor kezdődő Mikropódium extra, esti tárlatvezetés és előadáson való részvételre is jogosít.

 

Időpont: 2016. május 17. 15:00

Helyszín: OSZMI (1013 Budapest, Krisztina körút 57.)

Részvételi díj: 1 000 Ft/fő (helyszínen fizetendő)

Maximum létszám: 10-12 fő

  

A kiállításunkhoz kísérőrendezvény is kapcsolódik,  május 17-én 18 órátóltárlatvezetést, 19 órától bábtechnikai bemutatót tartanak, 19.30-tól pedig 

Lénárt András: Con Anima c. előadását láthatják az érdeklődők. Belépődíj: 500 Ft

 

 

süti beállítások módosítása