Családokat és gyerekeket vár nyári előadásaira a Pannon Várszínház

Tizenhat településen várja a nézőket a Pannon Várszínház nyári előadásaival, először láthatja a közönség a Mária evangéliuma című rockoperát Balatonlellén a veszprémi társulat előadásában - közölte a teátrum igazgatója keddi veszprémi sajtótájékoztatóján.

Vándorfi László elmondta, hogy június elejétől augusztus végéig mintegy 40 előadása lesz a Pannon Várszínháznak.


Láthatja a közönség többek között A padlás című musicalt július 29-én és Máté Péter, S. Nagy István Egy darabot a szívemből című musicaljét július 30-án, Veszprémben, az egykori várbörtön udvarán.


Az alsóörsi strandon az Egy bolond százat csinál című darabot nézhetik meg július 22-én, Tolcsvay László, Müller Péter, Müller Péter Sziámi, Mária Evangéliuma című rockoperáját pedig Balatonlellén mutatják be július 28-án.

 

 egy bolond

 

Vándorfi László beszélt arról is, hogy az alsóörsi strand ad helyet Heltai Jenő Szépek szépe című mesejátékának, mely öt nyári hétvégén várja majd a gyermekközönséget, hozzátéve, hogy július 23-án és 24-én valamint augusztus 6-án, 7-én és 14-én lesznek előadások.


A dzsungel könyve című előadást a nyár folyamán több alkalommal is láthatja a közönség, elsőként Balatonlellén július 28-án, ezen kívül Balatonakalin és Ajkán.


Új helyszínként Pápán is fellép a társulat, augusztus 16-án az Egy darabot a szívemből című musicallel, melyet Fehérvárcsurgón és Balatonlellén is bemutatnak.


A Pannon Várszínház nyári kínálatában szerepel még a Hegedűs a háztetőn című előadás is, melyet Komáromban és Budapesten is bemutatnak. A Péter és a farkas című mesedarabot Balatonfüreden, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című előadást pedig Kőbányán és Budapesten állítják színpadra - fűzte hozzá.


Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere arról beszélt, hogy a település strandja rendhagyó, kiváló helyszíne a délelőtti gyerekelőadásoknak, melyek egy strandbelépőért ingyen látogathatók.

 

MTI

 

 

süti beállítások módosítása