Póverdózis - Giga-varieté, fergeteges évadzáró és országos színházi találkozó az A38-on

Május 28-án, este 8 órától fergeteges, színházi eseményekkel fűszerezett évad végi bulit szervez a TÁP Színház az A38 hajón.

Számtalan sztárfellépővel, zenekarokkal, diszkóval, kiállítással és színházzal töltekezhetnek azok, akik részt vesznek a TÁP Színház hajnalig tartó rendezvényén.

 

poverdozis cover

 

A szervezők ajánlója:


A különös hangulatú estének a sokszínű és frenetikus program mellett többek között az adja a báját, hogy aznap este mindenki ott lesz, aki számít, illetve az is, aki hamarosan számítani fog a magyar színházi szakmában. A szakma ugyanis végletesen megosztott: az egyik fele már vett részt a TÁP Színház Minden Rossz Varietéjében, a másik fele pedig még csak fog. Az igazodást megkönnyítendő a TÁP Színház egy kiállítás keretében igyekszik a végére járni, hogy az elmúlt két évtizedben ki mindenki szerepelt már az előadásaiban.

 

Az est bevételét a független színházként a fönnmaradásáért küzdő TÁP színház támogatására fordítjuk, amelynek több mint két évtizedes működéséről és hazánk színházi palettáján betöltött sajátos szerepéről egy hangulatos kiállítás és egy rendhagyó 1perces színháztörténet-óra keretében tudhattok meg mindent a hajó különböző izgalmas helyszínein.  

 

A MINDEN ROSSZ VARIETÉ VENDÉGEI: CSÁNYI SÁNDOR, SZABÓ GYŐZŐ, HEGEDŰS D. GÉZA, JANKLOVICS PÉTER, ELEK FERENC, KOCSIS GERGŐ és még sokan mások

 

KONCERTET AD: DOPEMAN, PUSZI EGYÜTTES feat JORDÁN ADÉL, FLASH zenekar

 

TÁNC HAJNALIG: DJ INFRAGANDHI, DJ VAJDAI, special guest: DJ PALOTAI

Továbbá:  1PERCES SZÍNHÁZ, TÁPTÖRTÉNETI KIÁLLÍTÁS

 

TAP BULI

 

A kiállítás és az 1perces színház 20.00-tól látogatható, a varieté kezdése: 22h. 
Jegyvásárlás: http://www.a38.hu/hu/program/poverdozis-tap-giga-variete-hu
Nyomj erőt a TÁPba, és vegyél támogatói jegyet!

Ha más módon is támogatnád a TÁP Színházat:

1 százalék → 18113042-2-43

alapítványi támogatás → Táp Színház és Összművészeti Alapítvány

            Erste Bank 11991085-06487249-10000018 

 

 

süti beállítások módosítása