Törésvonalak - Interaktív vacsoraszínházi premier Budapesten

2016 Június 3-án és 4-én mutatja be Törésvonalak című projektjét a ConnActions. Az előadás az Akácfa utcai Lieblingben kerül megrendezésre.

 

Az alkotók ajánlója:

 

,,Tudom, sokan egyáltalán nem ismeritek és, hogy mekkora meglepetés volt, amikor bejelentettem, hogy hozzá megyek feleségül. De volt egy pillanat, amikor valahogy számomra egyértelművé vált. Tisztán emlékszem, mikor láttam meg ezt a képet magam előtt először. Éppen egy boltban voltunk…”

Képzeld el, mi történne, ha néhány órára magad mögött hagyhatnád jelenlegi életed és egy másik ember bőrébe bújhatnál. Mit tennél?

 

 Toresvonalak

 

Vegyél részt egy interaktív színházi játékban, ahol átélheted és megváltoztathatod a cselekményt. A meghívás egy esküvői vacsorára szól, ahol eltérnek a megszokott keretektől. Az ültetőkártyán ezúttal, nem csak a nevedet találod majd, hanem azt is, hogy ki leszel azon az estén. Belecsöppentek egy élő-társas-játékba, ahol a színészek is együtt játszanak veletek, közben pedig izgalmas gasztrotúrán vehettek részt.

 

A ConnActions Interaktív Színházi játékok megalkotásával foglalkozik. A professzionális háttérrel rendelkező fiatalokból álló csapatot leginkább az érdekli, hogyan lehet színházi elemekkel, mégis játékosan felszabadítani az embereket a mindennapi rutin alól. A Törésvonalak c. előadásban ötvözték az élő-társas-játékot, a szabadulószoba elemeket, a színházat és a szerepjátékok világát. 

 

Alkotók: Lénárdt Laura, Pásztor Pál. Mózes András, Iványos ambrus, Horváth Anna

Időpont, helyszín: 2016. június 3., 4. 19:00, Liebling étterem (1037, Budapest, Akácfa utca 51.)
Kapcsolat/Jegyrendelés:+3620-597-74-54, info@connactions.hu

 

 

 

süti beállítások módosítása