Amerikai turnéja után búcsúzik az Illúzió sorozattól Bereczki Zoltán

Amerikában készül utolsó Illúzió koncertjére Bereczki Zoltán. Az énekes-színész több, mint egy év és számos teltházas budapesti és vidéki állomás után döntött úgy, hogy jelenlegi formájában utoljára mutatja be a nézőknek műsorát. Tengerentúli turnéja után június 6-án, hétfőn áll színpadra a Magyar Színházban.

 

zolibereczki03

 

Tavaly május óta több ezer néző vásárolt jegyet az Illúzió turnéra, amely hétfőn utolsó állomásához érkezik. Az elmúlt hónapokban Bereczki Zoltán vendégül látta fellépésein Radics Gigit, Majkát, Curtist, Presser Gábort, Palya Beát, Korcsolán Orsolyát, Váczi Esztert, Mező Misit és Veres Mónika Nikát is.

 

Ebben a formában június 6-án utoljára lesz látható a műsor, hamarosan pedig vadonatúj koncertprogrammal tér vissza a jelenleg Amerikában koncertező színész-énekes, aki ezúttal is felkérte a vendégszereplésre Nikát, mellette pedig jó barátja, Heincz Gábor Biga énekel majd a nézőknek.

 

zolibereczki02

 

„Fantasztikus turnén vehetek részt Amerikában. Rengeteg zenei hatás ér,t és olyan szeretetet kaptam minden itt élő magyartól, hogy igazán feltöltődve megyek haza és alig várom, hogy ezekkel az energiákkal, egy fergeteges búcsúbulit állítsunk színpadra a Pesti Magyar Színházban. Nem véletlen, hogy Bigát hívtam vendégnek, sokat zenéltünk együtt, a Sztárban Sztárban egy szériában szerepeltünk, és Nikával hárman nagyon jó zenékkel készülünk. A zenekarom és mi hárman egy nyelvet beszélünk, úgyhogy semmit mást nem ígérhetek, mint, hogy szét fogjuk szedni a házat. Igazi örömzenélés lesz, lehet, hogy abba sem akarjuk majd hagyni” - fogalmazott Bereczki Zoltán.

 

süti beállítások módosítása