Bérletek éjszakája a Veszprémi Petőfi Színházban

A Veszprémi Petőfi Színház az idei évadban is meghirdeti a hagyományos Bérletek éjszakája rendezvényt. Június 10-én, pénteken 20 órától 24 óráig extra kedvezménnyel vásárolhatják meg a nézők bérletüket a 2016/2017-es évadra.

 

Bérletek éjszakája 
Az est során éjfélig tartó zenés mulatságot rendez a teátrum Horváth Elemér Emi hegedűművésszel, Horváth Péter zongoraművésszel és a Veszprémi Petőfi Színház színészeivel! Az eseményre a belépés ingyenes.

 

berletekejszakaja3159

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Rátóti-koncert
A Rátóti Zoltán Klubzenekar ad koncertet a Veszprémi Petőfi Színházban 2016. június 10-én. A színművész második lemezének, a „Köztünk marad”-nak a dalait hozza el a teátrumba. A zenék Rátóti ötletei, a szövegekért Müller Péter Sziámi a felelős. A négy tagból álló együttesben Rátóti Zoltánon kívül – aki énekel és gitározik a zenekarban – Juhász Gábor gitárral, Becze Gábor nagybőgővel és Clemente Gábor ütőhangszerekkel lép fel. Az alkotók reménye szerint a dalok “köztünk maradnak”, időről-időre visszatérnek, hiszen olyan dolgokról szólnak, amelyek mindenkivel megtörténnek: úti élmény, küzdelem, elköteleződés, gyermekvárás, búcsú, barátság, bizalom.

Rendkívüli közönségtalálkozó
A Veszprémi Petőfi Színház rendkívüli közönségtalálkozót szervez a Carmen című opera rendezőjével, a Veszprémi Petőfi Színház Jászai-díjas igazgatójával, Oberfrank Pállal június 12-én, vasárnap 16 és 17 óra között a Balaton Plázában. Az eseményen részt vevők kedvezményesen vásárolhatnak belépőjegyet a produkcióra.

 

süti beállítások módosítása