Hegymegi Máté az Év Titánja

A kicsit újragondolt TITÁNium Pályázat idén ősszel kerül majd kiírásra, melynek felhívása a Jurányi honlapján lesz majd elérhető.

titan

 

A 2015/16-os évadban harmadik alkalommal került megrendezésre a TITÁNium Színházi Szemle és Pályázat, mellyel a FÜGE évről évre olyan fiatal színházi alkotóknak szeretne lehetőséget adni a hazai és nemzetközi megmutatkozásra, akik vagy nemrég végeztek valamely színművészeti egyetemen, vagy gyakorlatban foglalkoznak színházzal, de még nem töltötték be a 35. életévüket, és csak néhány éve léptek a pályára.

 

Az elmúlt évadban a TITÁNium keretén belül Hegymegi Máté Kohlhaas (Szkéné), Kelemen Kristóf Miközben ezt a címet olvassák, mi magukról beszélünk (Trafó) és Widder Kristóf Mindegy (Jurányi) c. rendezését mutathatta be.

 

A megvalósult produkciók közül minden évben kiválasztásra kerül egy, melynek alkotója megkapja az ÉV TITÁNJA díjat. A produkciókat egy 3 tagú zsűri bírálta el: Lovas Rozi (színész), Polgár Csaba (színész, rendező) és Szemere Katalin (újságíró). Az idei évben a zsűri Hegymegi Máténak ítélte oda a díjat – gratulálunk!

 

 

 

süti beállítások módosítása