Előbb a foci, aztán a színház - Műsorváltozás az Átriumban

A magyar-portugál meccs miatt változik az Alföldi Róbert szereplésével színre vitt Igenis, miniszterelnök úr! c. előadás kezdési időpontja az Átriumban.

 igenis

 

Az Átrium közleménye:

 

Kedves közönségünk,


a színházműsor tervezésekor nem lehetett számolni azzal, hogy a futball Európa-bajnokságon a magyar csapat mikor játszik, és azzal sem, hogy milyen eredményt ér el. Mivel Magyarország esélyes a továbbjutásra, nyilvánvalóan sokakat érdekelhet – ahogyan ezt többen jelezték is – a szerda délután Portugália csapatával játszott meccs, illetve annak végkimenetele.


A meccs szerdán 18 órakor kezdődik, és várhatóan 19:45-kor fejeződik be.


Bár a szerdai Igenis, miniszterelnök úr! című előadásunkat 19:30-as kezdéssel hirdettük meg, ám annak érdekében, hogy mindenki láthassa a mérkőzést, illetve értesülhessen annak eredményéről, az Átrium Film-Színház előcsarnokában a közvetítés este 6 órától látható lesz, az előadást pedig a meccs befejeztével fogjuk elkezdeni. Kérjük nézőinket, ennek figyelembe vételével érkezzenek a színházba! Ezen a napon, azaz június 22-én 18 órától a színházba csak az előadásra szóló jeggyel rendelkezők jöhetnek be. A mérkőzés megtekintése zártkörű.


Bízunk benne, a kis csúszást kárpótolja a közös szurkolás öröme. A mérkőzéshez és az előadáshoz egyaránt tartalmas szórakozást kívánunk!
Köszöni megértésüket az Átrium Film-Színház és a Kultúrbrigád

süti beállítások módosítása