Már lehet kapni jegyeket az 5. Színházak Éjszakájára!

A végleges program szeptember 1-jén lesz publikus. 

A Színházak Éjszakája-stáb közleménye:

 

Színházak Éjszakája arról szól, hogy a színházak tisztelik és szeretik a nézőiket, ezért néhány órára bennfentesekké varázsolják őket. Szokatlan közelségben kulisszatitkokat tárnak fel, bevezetik őket a színházak rejtett zugaiba, beszélgetnek velük, rövid jeleneteket adnak elő, különleges színpadi produkciókat mutatnak be, amelyekre egy egész estés előadás nem nyújt teret.

 

szinhazakejszakaja

 

Másként készül fel a színész, a háttérszakmák dogozói, és mást lát a néző. A színház a színházcsinálók második otthona, azzal, hogy vendégül látják a nézőt, személyesebb, hitelesebb viszony kialakítására törekszenek. Ez egy közös inspiráció. Ez egy jó viszony. Meg kell ünnepelni, erre való a Színházak Éjszakája! Amiből nem maradhatnak ki a fogyatékkal élők sem! Nekik különleges törődéssel kínál programot a résztvevők közül több színház audionarrációval, akadálymentes járatokkal és jeltolmácsok szerepeltetésével.

Az előző évekhez képest az új tagok között köszönthetjük idén a Baltazár Színházat, az RS9-t, a Sanyi és Aranka Színházat, a Turay Ida Színházat, valamint a Vidám Színpadot.

 

További résztvevő színházak: Átrium Film-Színház, Bethlen Téri Színház, Budapesti Operettszínház, Budapest Bábszínház, Dumaszínház, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Madách Színház, Magyar Állami Operaház, MU Színház, Örkény István Színház, Pesti Magyar Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem), Szkéné Színház, Thália Színház, Trafó, Újszínház, Vígszínház.

Jegyeket már lehet elővételben vásárolni!

Önkéntesek jelentkezését továbbra is várják az alábbi címre: onkentes@szinhazakejszakaja.hu.

További információ:
szinhazakejszakaja.hu
https://www.facebook.com/szinhazakejszakaja

süti beállítások módosítása