Előadás után kérte meg párja kezét a színpadon

Halálos tavasz után életre szóló kaland. Lánykérés a Szarvasi Vízi Színház színpadán.


Koczka Anita gyanútlanul ült be a színház nézőterére, hogy párjával, Lassu Zoltánnal és néhány barátjukkal megnézzék a Halálos tavasz című előadást. Csakhogy a darab után nem várt fordulatot vett a lány élete.


Anita és Zoltán messziről érkeztek, Heves megyéből, hogy Szarvason töltsék a szabadságukat, már nem először.
- Tavaly is voltunk itt, akkor nagyon megfogott Szarvas szépsége. Már akkor eldöntöttük, hogy visszajövünk, és mindenképpen megnézünk egy darabot a Vízi Színházban - mondta el Zoli.

 

 DSC07637

 

Mocsári Katalint azzal kereste fel a gyöngyösi fiú, hogy szeretné kedvese kezét a színpadon megkérni, a produkciós vezető pedig azonnal igent mondott a megkeresésre.


- Amikor véget ért a darab, a hangosbemondóba bemondták, hogy a hatodik sor 2-3-as székén ülő vendégek fáradjanak a színpadra. Nagyon meglepődtem, fogalmam sem volt, hogy mi fog történni - mesélte Anita. Zoltán, amint a színpadra értek letérdelt, és megkérte barátnője kezét. A lány könnyeivel küszködve mondta ki az igent.


- Öt éve vagyunk együtt. Beszélgettünk már a közös jövőről, de erre nem számítottam. Nagyon meghatódtam. El sem tudnék képzelni szebb helyszínt egy lánykéréshez, mint a Vízi Színház - folytatta az újdonsült menyasszony.


Az esküvőt 1-2 éven belül tervezi a pár, de azt már most megfogadták, hogy Szarvasra minden évben visszatérnek.

 

Forrás: Szarvasi Vízi Színház

 

 

süti beállítások módosítása