Rejtőtől Radnótiig a Kultkikötőben - Párkapcsolati társasjáték és krimi is vár

Párkapcsolati társasjáték, krimi, zenés akció-vígjáték, Gyarmati Fanni naplója és családi programok várják a látogatókat a kultkikötő helyszínein július 7. és 10. között.

 

A Kultkikötő ajánlója:


Az irodalmi élet egyik legfigyelemreméltóbb eseménye az elmúlt évben Radnóti Miklós özvegye, Gyarmati Fanni naplójának megjelenése volt. Szerencsére nem kellett sokáig várnunk, hogy színpadon is láthassuk e hatalmas életmű részleteit. Hámori Gabriella ismét egy új arcát mutatja meg július 7-én, csütörtökön a Kultkikötő – Balatonföldvár nagyszínpadán, stúdiószínházi körülmények között.

 

KULTKIKOTO Varj mig sotet lesz Orlai jul 8


Fény és árnyék, macska és egér: ki az üldöző és ki az üldözött? Egy minden másodpercben feszültséggel teli, hideglelős krimi várja a nézőket július 8-án, pénteken Földváron: Várj, míg sötét lesz! címmel. Audrey Hepburn után most Kovács Patrícia bújik a bájos Suzy bőrébe, akit látása sem segít abban, hogy a lakásában ólálkodó három gazfickóval megküzdhessen. Novák Eszter rendezésében a főszereplő mellett Szabó Kimmel Tamás és Nagy Dániel Viktor remekel.

 

KULTKIKOTO FILC Gyarmati Fanni naploja Hamori Gabriella jul7


Július 9-én, szombaton egy zenés akció-vígjátékkal száguldhatunk bele az éjszakába! Rejtő Jenő egyik leghíresebb regényét Szente Vajk dolgozta át: öt színész huszonöt szerepben - no meg egy zongorista - gondoskodik arról, hogy egy pillanatra se legyen megállás. A szőke ciklon felkap bennünket, és hihetetlen kalandokban lesz részünk Földes Eszterrel, Őze Áronnal, Csonka Andrással, Szerednyey Bélával és Pusztaszeri Kornéllal!

 

KULTKIKOTO A szoke ciklon Jatekszin jul9

 

Eközben Balatonbogláron egy férfi és egy nő találkoznak egy vonat kupéjában, és elmesélik egymásnak házasságuk történetét. Szabó Győző és Nagy Enikő a párkapcsolat minden szépségét és buktatóját megmutatják, Csernus doki pedig a maga észrevételeivel, kérdéseivel szintén beszáll a játékba! 


A gyerekek ezen a hétvégén Földváron, Bogláron és Fenyvesen megszabadíthatják a Napot, a Holdat és a Csillagokat, és egy Talizmán segíti őket az izgalmas kalandok során. Siófokon pedig Mosó Masa mosodája várja őket, Gubás Gabi pedig Bergengóciából jöttünk című gyerekműsorát hozza el a kicsik nagy örömére.

 

süti beállítások módosítása