Musical és operett a kisvárdai Várszínházi esték műsorán

Alighogy véget ért a Magyar Színházak XXVIII. Fesztiválja, máris újabb programok várják a színházszerető közönséget: a Várszínházi esték programsorozat nyolc bemutatót tartogat. Lesz musical, operett, bulvár, burleszk, a kicsiknek pedig bábszínház és mesejáték.

 

Az elmúlt több mint két évtized hagyományait követve a meghívott előadások mellett saját produkcióval is jelentkezik a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza. A DoktoRock Színtársulat alapításának 25. évfordulóját gálaműsorral ünneplik, a Kék veréb című zenés darabot pedig Puskás Tivadar rendezi.

 

hello dolly

 

Július 16-án a Hello Dolly! című népszerű musicalt mutatja be a budapesti Turay Ida Színház, a főszerepben Détár Enikő látható, az előadást Verebes István rendezi. Július 30-án A gyöngyhajú lány balladája elevenedik meg, az Omega együttes pályafutását felidéző musicalt az ExperiDance Produkció mutatja be. A főbb szerepekben Szomor Györgyöt, Koós Rékát, Fésűs Nellyt, Gergely Róbertet, Lux Ádámot és R. Kárpáti Pétert láthatjuk, közreműködik az ExperiDance tánckara.


Az augusztusi programban, a budapesti Bánfalvy Stúdió, a DoktoRock színtársulat, a budapesti Bulvár Színház előadásai és a Kisvárdai Várszínház saját bemutatója is szerepel - aszínházbarátoknak érdemes lesz tehát szabaddá tenni azokat a napokat, amikor az előadásokat rendezik. És még egy fontos információ: a július 2-ára meghirdetett Maude és Harold című előadás technikai okok miatt elmarad, az elővételben megváltott jegyeket a Művészetek Háza visszaváltja.

 

Forrás: Kelet-Magyarország

 

süti beállítások módosítása