Több mint 40 produkció vár Siófokon - Programsorozat indul színházzal, koncertekkel

Több mint 40 produkció, koncertek, színházi előadások és illúzió show is várja az érdeklődőket július 16. és szeptember 10. között a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon.

    

Július 16-én Catherine Gallagher ír sztepp tánc világbajnok Hollywood Dream című produkciójának világpremierje érkezik a SioStage-re, a Román Géza vezényletével közreműködő szimfonikus zenekar előadásában az 1930-40-es évek dalai szólalnak meg.

 

Catherine Gallegher Hollywood Dream kep1

 

A programban szerepel az Orfeum Vándorszínpad Operettgálája, amelyen fellép mások mellett Oszvald MarikaKalocsai Zsuzsa operettprimadonna, Berkes János operaénekes és Kékkovács Mara színésznő, szubrett.
    

A Pannon Várszínház a Mária Evangéliuma című rockoperát mutatja be Vándorfi László rendezésében. Mária szerepét Füredi Nikolett, Jézust György-Rózsa Sándor, Jánost P. Petőcz András alakítja, a táncszínházi jelenetekben a Varidance Társulat 10 táncosa lép színre. 

Gregor Szarvas

Gregor Bernadett és Szarvas Attila

 

A Fregoli színház több darabbal is szórakoztatja a közönséget: a Titkok egy hálószobából című előadás főszereplői Gregor Bernadett és Szarvas Attila. Az Anconai szerelmesek című zenés színdarab a hetvenes évek olasz slágereit vonultatja fel mások mellett Csengeri Attila, Gregor Bernadett, Szabó Máté, Nyári Diána, Baronits Gábor, Köllő Babett, Várkonyi Andrea és Kecskeméti Róbert előadásában.
    

A Félrelépni tilos! című vígjátékban Esztergályos Cecília, Magyar Attila, Harsányi Gábor, Nyertes Zsuzsa és Timkó Eszter, míg a Szerelem, óh! című vígjátékban Magyar Attila, Brózik Klára és Hajdu "Steve" István lép színpadra.


    Art of Magic

Art of Magic

 

A mágia művészete című esten négy, különleges képességgel rendelkező fiatal "varázsolja el" a közönséget. A Taiko Spirit On The Beach című műsorban a Taiko Hungary együttes dobosai egy japán zenei fesztivált elevenítenek meg. Az Everdance Rhythm of Station című táncjátéka egy vasútállomáson játszódik, ahol különböző nemzetiségű utasok fordulnak meg. A Varidance Variációk című táncestjén válogatott filmzenék és együttesek muzsikája hallható. A 5 Doors Show táncszínházi előadáson az ír szteptől a néptáncon át a színházi breakig megannyi stílusus megjelenik, mind-mind külön egységet alkotva.

 

EVERDANCE kep1

Everdance
    

A rendezvényen fellép a Neoton Família, a The BlackBirds Beatles, Vásáry André, a Stoned, a Keep Floyding, a Fonográf Emlékzenekar, a Habana Social Club és a Cry Free-Zep Session. 
    

Az előadások, koncertek 21 órakor kezdődnek.

 

süti beállítások módosítása