"A szúnyogirtó hozzátartozik a sminkhez" - Gubás Gabi a Kultkikötőben

Gubás Gabi szerda este a ClassFM Class Kultúra című műsorában mesélt Szani Rolandnak pályájáról, nyári terveiről, fellépéseiről. A színésznő július 9-én Siófokon énekel és játszik a gyerekekkel, július 14-én pedig a földvári Kultkikötőbe egy tüzes mediterrán esttel érkezik.

 

gubasgabi

 (Fotó: Anyakanyar, Kövesdi Réka)

 

 „Nyáron olyan dolgokat lehet csinálni, amiket évközben nem. Forgatni, vagy koncerteket adni” – mesélte Gubás Gabi, aki elmondta azt is, nem dolgozik egész nyáron, családjával is sok időt tölt. „Nyaralunk, aztán kicsit fellépek, amikor tehetem, magammal viszem a gyerekeket, ott vannak, csápolnak nekem.”

 

A színésznő fontosnak tartja, hogy egyensúlyban legyen élete.

 

„Szeretem az arany középutat megtartani. Amellett, hogy színésznő, én anyuka is vagyok.”

 

Július 9-én délután a Hotel Európa rendezvénytermében látható Bergengóciából jöttünkcímű gyerekeknek szóló előadása, július 14-én, csütörtökön este pedig a felnőtt közönségnek kedveskedik. Szabad-e a tested este? című mediterrán estje igazán forró pillanatokat hoz a hűvös nyárestébe. Félédes mediterrán dallamok a nap, a szél, és a víz által érlelt hangulatokkal. Fogyasztása 20 Celsius fok felett gyertyafénynél ajánlott.

 

Gabi azt is elárulta, nem szimpla zenés estről van szó. A bossa, a samba, a cumba és a swing mellett a versek is fontos szerepet kapnak. „A világirodalom legszebb verseiből szemezgettem. A régi görögökből is, nagyon jó passzolnak a bossa novahoz!”

 

És hogy lesz-e a színésznőnél szúnyogírtó? „Naná, ez hozzátartozik a sminkhez! Sőt, amikor összecsomagolnak a fodrászok, sminkesek, kellékesek egy szabadtéri előadáshoz, a táskában ott a szúnyogírtó.”

 

Jegyek Gubás Gabi gyerekelőadására itt!

 

Forrás: http://kultkikoto.blogspot.hu/

 

 

süti beállítások módosítása