Páratlan páros 2. a Kultkikötőben - Villáminterjú Nagy Viktorral

Július 15-én, pénteken este a Kecskeméti Katona József Színház Páratlan páros 2.című előadása látható majd a földvári Kultkikötőben.

Az összeművészeti fesztivál igazgatója, Nagy Viktor egyben a kecskeméti Katona tagja is, így számára még különlegesebb lesz a pénteki nap.

 
Nagy Viktor(Fotó: Kultkikötő)
 
Azt látom rajtad 11 év után is, hogy gyermeki lelkesedéssel tudod még mindig belevetni magad egy-egy projektbe. Az, hogy a Kultkikötőben vendégül látod a társulatod, azt hiszem, egy újabb ilyen helyzet. Jól sejtem?
 

Nagy Viktor: „Igen, nagyon tudok lelkesedni, főleg olyan emberekért, akik most az én társulatomat jelentik Kecskeméten. Szívük, lelkük ebben a színházban van. Olyan lesz, mintha a családtagjaimat látnám majd vendégül. Nagyon fogok izgulni értük, hogy minden rendben legyen, mindenki elégedett legyen. Ez nekik is különleges alkalom, nem egy kőszínházi helyzet, egyfajta furcsa állapot, ha úgy nézzük, egy újabb premier.”

 
Mivel leped majd meg őket?
 

Nagy Viktor: „Kivételezni nem fogok velük.” (Nevet). „Akárcsak minden társulatot, őket is finom balatoni borokkal várjuk majd az előadás után.”

 
Miért ajánlod a Kultkikötő közönségének ezt az előadást?
 

Nagy Viktor: Nagyszerű, remek színészek játszanak a Páratlan páros 2-ben. Kecskemét szerintem túllépett a vidéki színházi jelenléten, egy igazi, frekventált nagyszínház lett, ez pedig garancia egy izgalmas nyáresti kikapcsolódásra.

 

Forrás: Kultkikötő

 

süti beállítások módosítása