Lin-Manuel Miranda utoljára lépett színpadra Hamilton szerepében

Lin-Manuel Miranda előtt legördült a függöny a Broadwayn. Az elmúlt év musical-szenzációja, a 11 Tony-díjjal jutalmazott Hamilton musical szerzőjének szerepét Javier Muñoz vette át pár napja.

Az előadás végén több mint 25 percig dübörgött a tapsvihar, természetesen a ’standing ovation’ sem maradhatott el. Lin-Manuel Miranda meghatódva búcsúzott, de nem csak ő köszönt el a közönségtől, Leslie Odom, Jr., Phillipa Soo és Ariana DeBose is utoljára öltötte magára a Hamiltonban viselt jelmezét.

 

hamilton


Egy évvel ezelőtt, óriási sikerrel mutatták be a darabot, és július 11-én már színre is lépett az új szereplőgárda. A 2016-os Tony-díjátadón Miranda, a show írója és főszereplője szintén kapott elismerést, a Legjobb Eredeti Zenéért járó díj átvételekor hangsúlyozta, hogy olyan világban élünk, ahol a félelem és a gyűlölet egyre erősebb.

 

hamilton jlo

 

Nem véletlen, hogy egy újabb projectbe kezdett, pár napja jelent meg az a dal, melyet Jennifer Lopezzel közösen rögzítettek. A Love Make the World Go Round című számmal az orlandói melegbárban június 12-én elkövetett merénylet áldozataira emlékeznek. A felvétel letöltéséből származó bevételt a Hispanic Federation of Orlando nevű szervezet kapja, amely alig néhány órával a tömeggyilkosság után SomosOrlando (Orlando vagyunk) címmel gyűjtést indított az áldozatok megsegítésére.

 

Színház.hu, Playbill, MTI

 

süti beállítások módosítása