3 tenor a Margitszigeten - Operagála a szabadtérin

 3 tenor a Margitszigeten címmel operagálát rendez  július 22-én 20 órakor a Margitszigeti Szabadtéri Színpad.

tenor

 

2016 a romantika nyara a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Ennek jegyében, júliusban három fiatal, a nemzetközi színpadokon már bizonyított sztártenor találkozik a Margitszigeti Nagyszínpadon, hogy versenyre keljen a közönség kegyeiért.

 

Mindhárman nagy egyéniségek, különböző karakterek, ám lehengerlő hangi adottságaikban, professzionalizmusukban és széleskörű nemzetközi sikereik tekintetében azonosak.

 

A német precizitást, ugyanakkor brazil tüzességet sugárzó, erőteljes hangú Martin Mühle sodró lendületű előadásmódja azonnal magával ragadja a hallgatóságot. A mindig mosolygó, játékosan dinamikus, de ha kell, komoly francia tenor, Sébastien Guèze igazi egyéniség, aki a közvetlenségével hívja fel magára a figyelmet. A klasszikusan kimért és az eleganciát képviselő amerikai James Valenti titokzatossága zengő hanggal párosul, rabul ejtve az érzékeket és a szíveket.

 

A Szabad Tér Színház idei szuperprodukciója világpremier, amelynek alkalmából először lép színre együtt a három fiatal sztárénekes. Az operagála a nagysikerű 3 tenor-koncertek hagyományát kívánja folytatni, és kivételes zenei élményt ígér.

süti beállítások módosítása