Ifjúsági színházi nevelési programokat vezet Ausztriában az Osonó

Július 17. és 27. között az ausztriai Steyrben tart előadást és műhelyfoglalkozásokat a társulat. A Let’s act! elnevezésű eseményen 28 ausztriai, máltai, szlovákiai és sepsiszentgyörgyi fiatal vesz részt.

 

A Verein für Freizeit und Bildung ifjúsági szervezet az Osonó Színházműhelyt, mint nagy tapasztalattal rendelkező partnert kérte fel a szakmai programok lebonyolítására.

 

osono

 

A társulat július 20-án mutatja be Ahogyan a víz tükrözi az arcot című dokumentarista előadását, majd azt követően témafeldolgozó színházpedagógiai foglalkozásra kerül sor, amely keretén belül a négy ország tizenéves fiataljai közösen beszélhetnek a személyes tapasztalataikról, a társadalmi felelősségvállalásról, valamint az előadásban érintett szociális- társadalmi problémákról.

 

A társulat két tagja, Fazakas Misi és Mucha Oszkár több színházi nevelési, valamint önismereti, személyiségfejlesztő és csapatkovácsoló műhelyfoglalkozást fog tartani.

 

Az Erasmus+ Ifjúsági csereprogram által támogatott rendezvényen Sepsiszentgyörgyről a Plugor Sándor Művészeti Líceum Drámatagozatának diákjai vesznek részt.

 

erdely.ma

 

 

süti beállítások módosítása