Ma este megbukunk - Ismét Keszthelyre költözik a Centrál Színház

17. alkalommal rendezik meg a Keszthelyi Nyári Játékokat július 28. és augusztus 12. között.

 

A Centrál ajánlója:

 

A Ma este megbukunk az idei évad egyik vígjátéksikere volt Budapesten, a szeptemberi bemutató óta telt házakkal fut a Centrál Színházban, és csak hónapokkal előre lehet jegyet szerezni rá. A rendező Mark Bell, aki az eredeti, londoni Olivier-díjat nyert előadást is színre vitte a West Enden.

 

ma este


Az darabot a jövő évadban bemutatják a Broadway-n, ám előtte Keszthelyen lesz látható tíz alkalommal, a Festetics Kastély parkjában. Az előadás története szerint egy Agatha Christie-szerű krimi, van benne hulla, nyomozás, gyilkos, de mindezek csak arra jók, hogy a néző két órán át rekeszizomgörcsig röhögjön.


A Centrál színészei egy vidéki amatőr színtársulat tagjait játsszák el, és pokoli erőfeszítésüket az előadás létrehozásáért. Miképpen az várható, az este színházi katasztrófába torkollik.

 

A Ma este megbukunk London egyik  legsikeresebb komédiája, a Centrál Színház előadását pedig egyedülálló módon az eredeti stáb állítja színre Keszthelyen.


Játsszák: Ágoston Katalin, Botos Éva, Cserna Antal, Janicsek Péter, Katona László, Mészáros András, Rada Bálint, Schmied Zoltán.

 

süti beállítások módosítása