Közönségtalálkozó Szegeden A nyomorultak stábjával

Július 26-án kulisszatitkokról rántják le a leplet és a tavalyi bemutató élményeiről is beszámolnak a monumentális produkció szereplői.

A musicalirodalom legszebb, legnépszerűbb műve A nyomorultak, mely július 29-én és 30-án újra látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

426eebb550cd46ce73cc8dcc4d1699c9 L

 

Visszatér a Dóm térre a Madách Színház csapatával a musicalirodalom egyik legnépszerűbb műve A nyomorultak, amelyet 2015-ben Szegeden a Madách a Szegedi Szabadtéri Játékokkal együttműködésben mutatott be. A Victor Hugo monumentális regénye nyomán született színpadi mű 1987-ben, éppen a szegedi Dóm téren került először színre Magyarországon. A 2015-ös verziót Szirtes Tamás rendezte. A Madách Színház igazgatója így nyilatkozott az előadásról: „A nyomorultak mindenki számára óriási próbatétel, aki elszánja rá magát, hogy színre vigye. Ez a musicalirodalom egyik legbonyolultabb és leggyönyörűségesebb darabja."

 

nyomjel1

 

Július 26-án, kedden, 16:30 órától olyan népszerű művészek várják a kérdéseket a REÖK-ben, mint Vikidál Gyula (Püspök), Zöld Csaba (Jean Valjean), Vágó Bernadett (Fantine), Debreczeny Csaba (Javert), Tóth Angelika (Cosette), Solti Ádám (Marius), Tóth Andrea (Eponine), Sáfár Mónika (Thénardierné) és Weil Róbert (Thénardier). A közönségtalálkozó ingyenes.

 

 

süti beállítások módosítása