Krajcsi Nikolett és Mészáros Tibor előadása is látható Zsámbékon

Két produkcióval is képviselteti magát a Csokonai Színház a Zsámbéki Színházi Bázis nyári programjában.

 

Július 29-én (pénteken) 20 óra 30 perctől Krajcsi Nikolett főszereplésével láthatja a közönség a Kismama-kaland – 280 nap alatt a pocak körül című előadást. A Mészáros Tibor rendezésében készült előadás a színészpár életének egyik legizgalmasabb időszakát mutatja be, amikor közösen várták kislányukat. A két alkotó munkájából személyes élményekkel teli, a várandós időszak félelmeit és boldogságát egyaránt színre vivő produkció született.

 

38 krajcsi kismama 15 11 04

Fotó: Máthé András

 

"Csoda készülődik: egy kis lélek szülőket választott magának, és 9 hónapot ad a felkészülésre. 280 nap… Egyszerre tűnik kivárhatatlanul soknak és ijesztően kevésnek. 280 nap, amibe belesűrűsödik tengernyi boldogság és egy sivatagnyi kétség, nevetés, sírás, sírvanevetés – egy új élet alakul, és nem csak a pocakban… habár minden akörül forog" - áll az előadás ajánlójában.

 

M3 7n Imigyen szola eorifoto 9001

Fotó:  Eöri Szabó Zsolt

 

Másnap, július 30-án szintén 20 óra 30 perctől Mészáros Tiboron lesz a sor, hogy az idei Madách Nemzetközi Színházi Találkozón bemutatott Imígyen szóla Louis de Funès című produkcióban lépjen színpadra. Az előadás Valère Novarina szövegéből, a szerző és Adélaïde Pralon rendezésében készült.

 

 

süti beállítások módosítása