Újabb 250 ezer jegyet értékesítenek a Harry Potter-darabra

Újabb 250 ezer jegyet értékesítenek a Harry Potter színdarabra, melynek hivatalos premierje szombaton lesz a londoni Palace Theatre-ben, noha az előadások már június óta folynak.

    

Akinek nem sikerült jegyet szereznie a már most nagy sikerű darabra, augusztus 4-én déltől újabb esélyt kap. A jegyek a 2017 júniusa és decembere közötti előadásokra érvényesek, áruk 30 és 130 font (11 és 48 ezer forint) között van, online vásárolhatók.

 

alkotk

John Tiffany, J.K. Rowling, Jack Thorne
    

Tavaly alig nyolc óra alatt 175 ezer jegy kelt el a kétrészes, több mint ötórás darabra.
    

A J.K. Rowling Harry Potter-sorozatának főhőseiről szóló Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című darab a regényfolyam hetedik, befejező története után 19 évvel játszódik.
    

A drámában Harry Potter már felnőtt férfi, három iskolás gyerek apja, a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik, Hermione Granger pedig Ron Weasley felesége.


 

   

Az író szerint a színházi mű a világ leghíresebb varázslótanonca történetének eddig elmondatlan részeiről, a fiú meggyilkolt szüleinek életéről is mesél. A nagy érdeklődés övezte produkció a várakozások alapján az év legnagyobb színpadi sikere lehet. 
    

Rowling először 2013 decemberében beszélt a darabról, miután saját bevallása szerint számtalanszor megkérték arra, hogy alakítsa át színpadi művé a Harry Pottert. A darab megírásában Jack Thorne író és John Tiffany rendező is részt vett.
    

A színdarab könyvalakban a hétvégén jelenik meg.

 

 

 

süti beállítások módosítása