Budapesti színházak és együttesek jelentkezését várja a KDF

A Kortárs Drámafesztivál Budapest felhívása budapesti színházak és együttesek számára a fesztivál Showcase programján való részvételre.

 

A Kortárs Drámafesztivál Budapest felhívása:

 

Kedves budapesti Színházak és Együttesek!

 

Örömmel értesítjük Önöket/értesítünk Benneteket, hogy idén, immár 13. alkalommal is megrendezzük a fesztivált, 2016. november 25. és december 4. között. Hagyományainkat folytatva programunk középpontjában továbbra is a kortárs magyar drámák és színpadi alkotások, illetve színházi projektek bemutatása áll. Ezeket egyrészt az elmúlt évad előadásai, másrészt a 2016/2017-es évad első felének bemutatói közül válogatja a fesztivál zsűrije.


Sajnos anyagi lehetőségeink nem teszik lehetővé, hogy saját produkciót hozzunk létre a fesztivál magyar szemleprogramjának keretében (Hungarian Showcase Programme), ezért az alábbi felhívással fordulunk Önökhöz/Hozzátok.

 

kdf


Amennyiben az évadtervükben/évadtervetekben szerepel új magyar színpadi mű bemutatása, melynek premierje a fesztivál szemleprogramjának idejére esne és érdekli Önöket/érdekel Benneteket egy olyan együttműködési lehetőség velünk, melynek keretében mi biztosítanánk a bemutatóhoz a szakmai hátteret (az előadás angol nyelvű szinkrontolmácsolása vagy angol nyelvű feliratozása), promóciót a fesztivál PR-jában és marketingjében, továbbá a fesztiválra érkező külföldi szakemberek részvételét a bemutatón, kérjük, jelentkezzenek/jelentkezzetek, és küldjenek/küldjetek minél több információt a bemutatni kívánt darabról és készülő előadásról a lent olvasható e-mail címre. A beérkezett anyagokból a fesztivál szervezői fognak kiválasztani maximum három előadást, melyet ilyen módon tudnak támogatni.


A szemleprogramra idén is 30-50 külföldi szakmai vendéget várunk (színház- és fesztiváligazgatók, rendezők, művészeti menedzserek, szakújságírók és kritikusok).


A javaslatok beküldési határideje: 2016. szeptember 1.

 

 

GYAKORNOKOT ÉS ÖNKÉNTEST IS KERESÜNK:
Gyakornokokat és önkénteseket keres a Kortárs Drámafesztivál Budapest. Olyan szakirányú tanulmányokat folytató egyetemistákat, színházi munkában jártas vagy színházi élet iránt érdeklődő fiatalokat keresünk, akik részt vesznek a fesztivál programjának és a hozzá kapcsolódó események megszervezésében és lebonyolításában.

 

 

a KDF 2016 szervezői
Kortárs Drámafesztivál Budapest


www.dramafestival.hu

https://www.facebook.com/KortarsDramafesztival/?fref=ts
1094 Budapest Bokréta utca 10. I / I.
Tel. / Fax: 06-1-786-2933
office.dramafestival@gmail.com

 

 

 

 

süti beállítások módosítása