Webber két új dalt írt a Macskákhoz

Két új dalt írt Andrew Lloyd Webber a Macskák musicalhez. A szerzeményeket a magyar közönség is meghallgathatja, ugyanis az eredeti angol darab világturnéja során hamarosan Budapestre érkezik.

 

A világkörüli turnén szereplő eredeti londoni CATS előadás Budapesten a Syma csarnokban 2016. november 17-18-19-én lesz látható négy alkalommal. A produkció plusz meglepetést is tartogat a Macskák magyar rajongóinak, ugyanis két új dalt írt a zeneszerző, Andrew Lloyd Webber, ami itthon most csendül majd fel először a musicalben.

 

Cats

Fotó: Roslan Rahman (AFP/File)

 

A Brodway és a West End egyik leghosszabb ideje futó showjának turnéja már több mint 300 városban varázsolta el a közönséget szerte a világon. Eddig több mint 50 millió ember látta, 26 országban mutatták be és 10 nyelvre fordították le. Idén május 11-én ünnepelték meg a 35 éves játszási rekordját.

 

Az utazó társulat a londoni Palladium színházban is megfordult 2014-ben, ahol Nichole Scherzinger játszotta Grizabella szerepét, majd a Brian May-jel közös koncertjeiről ismert Kerry Ellis vette át Baby Griz, majd Grizabella szerepét a londoni Palladium-ban.

 

 

Novemberben a Syma csarnokban a CATS angol szövege magyar fordításban is látható lesz a színpad két oldalán elhelyezett kivetítőkön.

 

Jegyek kaphatók a Jegy.hu-n, az InterTicket, valamint az Eventim honlapjain és országos jegyirodai hálózatában.

 

 

süti beállítások módosítása