Ganxsta Zolee Nostradamusként mutatkozik be a Kultkikötőben

Az ExperiDance Társulat leglátványosabb koreográfiái egy estén, Ganxsta Zolee mint Nostradamus, Hernádi Judit egy világhírű történetben, két elbűvölő gyerekelőadás – mindez a hosszú hétvégén, a Kultkikötő színpadán.

 

Augusztus 18-án, csütörtökön az ExperiDance Tánctársulat Grand Voyage: Nostradamus – Világok vándora című előadását láthatják  a balatonföldvári Kultkikötő nézői. Az ExperiDance-repertoár egyik leglátványosabb koreográfiája egy nagy időutazássá válik országokon át. A világkörüli út egyik hangulatfelelőse és idegenvezetője Ganxsta Zolee. A Földünk ezer arcát, sokszínű és misztikummal teli világát bemutató tánc-show elrepíti a nézőket a világ legegzotikusabb tájaira Ausztráliától, Japántól és Indiától kezdve Brazílián és Amerikán át egészen Európa legszebb tájaiig, hogy a végén hőseink megérkezzenek Magyarországra.

 

 KULTKIKOTO ExperiDance Grand Voyage Nostradamus aug 18 2

 

Augusztus 19-én, pénteken egy csavaros történet kalauzolja a nézőket a színház különleges, szenvedélyekkel és intrikával teli világába. A Mindent Éváról története ezúttal színpadon látható. Pelsőczy Réka egyedi látásmódját és humorát már jól ismeri a Kultkikötő közönsége többek között a Bagoly és cica vagy a Római vakáció című előadásokból. Az előadásban Hernádi Judit, Kovács Patrícia Szikszai Rémusz mellett fiatal tehetségek is feltűnnek.

 

A gyerekeket két bábelőadás várja a hétvégén Földváron, Bogláron és Fenyvesen. A veszprémi Kabóca Bábszínház előadása, Az égig érő paszuly klasszikus magyar népmesék alapján írt történet, amelyben Jancsi, az éretlen és bizony néha mihaszna legény lusta kamaszból férfivá válik. A Kultkikötő saját produkciója, Szilas Miklós: Balatoni legendák – Helka és Kelén című mesés zenejátéka az ismert legendát öltözteti új köntösbe: a szépséges és kedves Helka királylány, a bátor, becsületes Kelén, a Balaton egyszerre jóságos és félelmetes kígyóhajú tündére, Sió, és a bölcs Rohan herceg történetét meséli el – ahogy még sose láthattuk!

 

Stekovics Gáspár fotográfus KÉPPEL/ÍROTT/TÁJ című kiállítása továbbra is megtekinthető a balatonföldvári Kultkikötőben.

 

süti beállítások módosítása