Szép estéket, Debrecen! - Évadnyitó gála a Csokonaiban

A Szép estéket, Debrecen! évadnyitó gálával veszi kezdetét a Csokonai Színház következő szezonja 2016. augusztus 27-én 18 órától. A művészek nemcsak a repertoáron maradó népszerű előadások (Made in Hungária, Tüzet viszek) egyes jeleneteiből válogatnak majd, hanem ízelítőt adnak az új évad prózai és zenés bemutatóiból is.

 

Két opera, három operett csalogatja majd szeptembertől a teátrum falai közé a zenekedvelőket. A gálán a Kodály Filharmonikusok és kiváló énekesek szólaltatják majd meg A varázsfuvola és a Bánk bán jól ismert dallamait, és természetesen a zenés évadkezdés programja, a Ravenna Fesztiválra meghívást kapott operettek, A víg özvegy, A denevér és a Marica grófnő egy-egy részlete sem hiányozhat az est kínálatából.

 

2016 evadbeharangozo online 1

 

A színészek meglepetés műsorszámokkal, dalokkal, versekkel, monológokkal készülnek. Lesz, aki gitárt ragad, lesz, aki kedvenc fodrászával perdül táncra, sőt, a szünetben a nézők társaságát keresik majd. Kedvenceivel a folyosókon és a büfében beszélgethet a közönség. Krajcsi Nikolett és Vranyecz Artúr, a gála műsorvezetői a készülő előadások terveit, elképzeléseit firtató könnyed beszélgetésekre invitálják meghívott vendégeiket: alkotókat, akik színészként, rendezőként, vagy épp dramaturgként érkeznek majd Debrecenbe, közös munkára a Csokonai társulatával.

 

A színház megújult arculattal indul neki a következő évadnak. A látványvilág egyes elemei a gálán is bemutatkoznak. A Szép estéket, Debrecen! évadnyitó gálára már vásárolhatók jegyek a színház jegypénztárában.

 

süti beállítások módosítása