Ligetzáró Évadnyitó Piknik a Bartókban

A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház ligetzáró és 2016/17-es évadnyitó piknikén a változatos gyerek- és felnőtt programok mellett megismerhetik a Bizalom Évadának előadásait is augusztus 27-én.

 

A Petőfi Ligetben tartandó pikniken 17 órától Tatai Zsolt Vitéz László vándorúton című produkciója látható. A színész Kemény Henrik 3 történetét (Elásott kincs, Itt nem szabad énekelni, Csodaláda) fűzte össze egy előadássá.

 

18 órától A Bartók! címmel látható színház társulatának zenés évadindító összeállítása. A műsorban kuplék, sanzonok, musical dalok csendülnek fel. Zongorán kísér: Tótin Katalin.

 

ligetzaro

 

18:45-tól a Tatay Színház Az élet kenyere című bábelőadása látható három magyar népmese (A király kenyere, A kicsi dió, Derék Jankó) nyomán.


20 órától az InFusion Trio különleges hangszerpark segítségével jól ismert slágereket szólaltat meg érdekes hangzásvilággal.

 

A Színházi Pikniken a gyerek- és felnőttprogramok mellett megismerhetik a 2016/2017-es évad színházi kínálatát. A nap folyamán megújíthatják bérleteiket és jegyet válthatnak a következő évad előadásaira.

 

A programok ingyenesen látogathatók!

 

süti beállítások módosítása