Agria Nyári Játékok: Szavazni is lehet majd a legjobb előadásra

A 41. Agria Nyári Játékok gerincét a musicalek és operettek adták.


Véget ért a 41. Agria Nyári Játékok, amely idén Országos Operett és Musical Fesztiválként is várta a közönséget: 38 előadást, köztük négy új bemutatót kínáltak Egerben. Saját produkciójuk nyolc vendégjátékon is részt vesz majd: Szigetváron, Eszéken és Várpalotán mutatják be a Zrínyi című musicalt, október 30-án pedig Kassán a Fejedelem című opuszt.

 

vig ozvegy

A Víg özvegy nagyoperett a Líceum színpadán

(fotó: Berán Dániel, heol.hu)

 

Kelemen Csaba ügyvezető a heol.hu-nak elmondta: az Agria Nyári Játékok a harmadik legnagyobb múlttal rendelkező szabadtéri színházi fesztivál, amit idén megújítottak. Tapasztalataik azt mutatták, hogy a közönség az operetteket és a musicaleket, a zenés, látványos, szórakoztató előadásokat kedveli a leginkább, ezért Egerbe hívták az ország legjobb, e két műfajban bemutatott produkcióit. A látogatottsági adataink alapján az előadásokra a nézőtér átlagosan 80 százalékban megtelt, ami azt jelenti: az előző évekhez képest kiemelkedő érdeklődés mellett zajlott a programsorozat – összegzett Kelemen Csaba.

 

"Úgy döntöttünk, ezentúl minden évben szavazást indítunk, hogy melyik volt az adott Agria Nyári Játékok legkedveltebb produkciója, és amelyik a voksoláson az első helyet éri el, azt újra meghívjuk a következő fesztiválra. Tehát, szeptember 10-től figyeljék a www.agriajatekok.hu oldalt, és szavazzanak az Önöknek legjobban tetsző darabra" – hívta fel a figyelmet az ügyvezető.

 

Forrás: heol.hu

 

 

süti beállítások módosítása