Rendhagyó tehetségkutatóval indul útjára az ExperiDance Táncakadémia

2016. szeptemberében megnyílik az ExperiDance Táncakadémia, ahol a gyerekek Román Sándor szakmai irányításával tanulhatják meg a társulat táncstílusát, melyben a néptánc, a klasszikus balett és a modern táncirányzatok egyesülnek.

 

2016. szeptember 24-én játékos tehetségkutatóra és nyílt napra várja az ExperiDance Tánctársulat a gyerekeket Váci úti székházában. A próbatáncra előképzettség nélkül bárki jelentkezhet, aki kedvet érez a tánctanuláshoz. A három legügyesebb gyermek ösztöndíjjal tanulhat az akadémián.


A zsűri elnöke Román Sándor Harangozó Gyula-díjas és nemrég Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült koreográfus, az ExperiDance alapító-művészeti vezetője. A zsűri tagjai az ExperiDance Köztársasági Érdemkereszttel kitüntetett, vezető táncművészei. 

 

ExperiDance Tancakadema

 

Az eseményre regisztráló gyerekek és szüleik részletes tájékoztatást kapnak az induló ExperiDance Táncakadémiáról, megleshetik az előkészületeket, felfedezhetik az új tánctermeket és próbatermeket. Így azokat is szeretettel várja a tánctársulat, akik a tehetségkutató megmérettetésen nem szeretnének részt venni, de a Táncakadémia iránt érdeklődnek. A kisebb, 7 és 9 év közötti gyerkőcöknek előkészítő tanfolyam indul, így ők is részt vehetnek a nyílt napon.


A 10 és 14 év közötti gyerekek több táncstílusba is beavatást kapnak délutánonként. Mindemellett az egészséges táplálkozás, a helyes testtartás, illetve a megfelelő mozgáskultúra is kiemelt helyet kap a tanrendben. A próbarend az általános iskolák tanóráihoz igazodik majd. A gyerekek rövid időn belül színpadra állhatnak az ExperiDance darabjaiban, 16 éves koruktól pedig felvételt nyerhetnek a tánctársulat hazai vagy nemzetközi tánckarába, amennyiben hivatásos táncművésszé szeretnének válni. Az oktatásáért neves mesterek és az ExperiDance táncművészei felelnek.

 

Az ExperiDance Táncakadémia Tehetségkutatójának időpontja: 2016. szeptember 24. 09.00
Helyszín: Hungarian Talent’s House (ExperiDance Székház), 1138 Budapest, Váci út 152-156.


További információ: www.experidance.hu/tancakademia

 

 

 

süti beállítások módosítása