A Kaliforniai álom - Musical film készült Emma Stone-nal

Damien Chazelle rendező romantikus musical-filmje, a Kaliforniai álom Velence után a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is hatalmas sikert aratott.

A Hollywood fénykorát megidéző zenés alkotás a 10 napos mustrát követően, vasárnap a neves fesztivál Közönségdíjával távozott.

 

Velencéhez hasonlóan, a Torontói Fesztivál nézői is egyből szívükbe zárták az Emma Stone és Ryan Gosling főszereplésével készült, különleges képekkel, egyedi dal-, és táncbetétekkel tarkított filmet, amelyet már most a legnagyobb Oscar-esélyesek között emlegetnek.

 

lalaszinhaz01

 

Damien Chazelle nyilatkozatában elmondta, mennyire meghatódott a díj hallatán, hiszen álma vált valóra azzal, hogy a Kaliforniai álom elkészülhetett, majd azt is hozzátette, örömmel tölti el, hogy a Fesztivál közönsége ennyire megszerette a filmet.

 

Nem véletlen, hogy már most a jelöltek között emlegetik a Whiplash rendezőjének legújabb alkotását, hisz a Torontói Filmfesztivál Közönségdíját az Oscar-díj előhírnökének is tekintik.

2008 óta mindegyik Közönségdíjas alkotást Oscar-díjra is jelölték, melyből 3 film – a Gettómilliomos, A király beszéde és a 12 év rabszolgaság - el is vitte a Legjobb Filmnek járó arany szobrocskát.

 

lalaszinhaz02

 

A Kaliforniai álom decembertől látható a hazai mozik műsorán és mindenki úgy tartja, hogy megújítja a musical műfaját...

süti beállítások módosítása